Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

JÄSENEKSI

Seuraan pääsee jäseneksi seuran toiminnasta kiinnostunut, hyvämaineinen, seuran toimintatavat, tarkoitusperät ja säännöt hyväksyvä Suomen kansalainen. Rikostaustan omaavia henkilöitä ei oteta seuran jäseniksi. Jäseneksi haluavan on tehtävä kirjallinen jäsenhakemus osoitettuna seuran hallitukselle. Jäsenhakemuksesta tulee ilmetä hakijan koko nimi, kotipaikka, henkilötunnus, sekä ne puhelinnumero, postiosoite ja sähköposti, joihin hakija haluaa seuran yhteydenottojen tulevan.

Lisäksi hakijan tulee hakemuksessa kertoa itsestään ja alaan liittyvästä harrastuksestaan, sekä siitä miksi hakija haluaa Tourulan Kivääritehtaan Perilliset ry:n jäseneksi. Jäsenyys ei edellytä asekeräilijä- statusta tai pitkäaikaista alan harrastamista, mutta hakijan tulee osoittaa aitoa ja vilpitöntä kiinnostumista seuran toimintaa ja toimialaa kohtaan.

Lisäksi hakijan on annettava hakemuksessa suostumuksensa sille, että seura voi niin halutessaan pyytää hakijasta lausunnon ja/tai selvityksen viranomaisilta. Seura pyrkii mahdollisuuksiensa mukaan tarkastamaan kaikki jäsenyyttä hakevat ennen näiden hyväksymistä. Mahdolliset tarkistuksista koituvat kustannukset on hakijan maksettava seuralle ennen kuin hänen hakemuksensa voidaan käsitellä. Jäsenyyttä hakevat haastatellaan, mutta pääsykoetta ei ole.

Muutamia säännöissä määrättyjä poikkeuksia lukuun ottamatta jäseneksi hyväksyttävät valitaan ensin koejäseniksi. Koejäsenyys kestää vuoden, jona aikana koejäsenen aktiivisuutta, toimintaa ja persoonaa tarkkaillaan ja arvioidaan seuran näkökulmasta. Seuran hallitus päättää koejäsenen hyväksymisestä varsinaiseksi jäseneksi.  Seuran hallitus voi harkintansa mukaan, säännöissä mainituin edellytyksin erottaa jäsenen seurasta. Tourulan Kivääritehtaan Perilliset ry edellyttää jäseniltään aktiivisuutta ja innokkuutta toimintaan osallistumisessa.

Mikäli jäsenyys kiinnostaa, lisätietoja ja lisäohjeita jäsenhakemuksen tekemiseen voi kysyä sähköpostilla osoitteesta tktpry(at)gmail.com

©2020 Tourulan Kivääritehtaan Perilliset ry - suntuubi.com